Lichttafels

Een lichttafel heeft een hoop functies aan boord. Zo zijn er Flash en Blind knoppen aanwezig op de console om in live toepassingen snel te kunnen reageren en zo een mooie lichtshow neer te zetten. Heb je geen aparte licht man? Dan kan je hem alsnog goed gebruiken, programmeer de console voordat je optreden begint en neem vanaf jouw mengtafel een line signaal naar de console en laat hem het licht regelen op de maat van jouw muziek.

Je kan de lichttafel eenvoudig gebruiken voor intelligente verlichting, zoals bijvoorbeeld in combinatie met movingheads, welke je terugvindt bij onze lichtinstallaties.

Indien je meer informatie wil ontvangen over onze producten dan helpen we je graag verder. Stuur ons dan gerust een bericht via het contactformulier.

In de kijker:

Chamsys QuickQ30​

  • gebruiksvriendelijke en betaalbare lichtconsole
  • Snelle en eenvoudige gebruikersinterface, vereist weinig oefening.
  • Met 9,7 inch touchscreen
  • Uitgebreide set functies
 

prijs/dag : € 100 Excl BTW

Algemeen:

De Chamsys Quick Q30 is de laatste nieuwe Chamsys lichttafel in zijn genre en gaat gepaard met oneindige lichteffecten. Het heeft een ingebouwd toegangspunt maakt bediening op afstand mogelijk via een tablet of smartphone, die ook als externe monitor kan dienen.

Meer informatie ontvangen over onze lichttafels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag de juiste keuze te maken! 

Ontdek onze andere producten 😉